ÜNİP | 17.UNİP KONAKLAMA VE ULAŞIM

17.UNİP KONAKLAMA VE ULAŞIM
13 Mayıs 2016 Cuma

17.UNİP KONAKLAMA VE ULAŞIM

Erciyes Üniversitesi evsahipliğinde gerçekleştirilecek olan 17.Ünip toplantısı Kayseri Şehir Merkezinde yer alan OMMER HOTEL'de yapılacaktır. Toplantı için kayıt işlemleri tamamlanmış olup, katılacağını bildiren misafirlerimiz için otelde yer ayrılmıştır. Misafirlerimizin konaklama bedelleri ev sahibi üniversite tarafından karşılanacaktır.

Kayseri'ye otobüs ile ile gelecek misafirlerimiz Otele kendileri intikal edebilirler. Otel Kayseri Otogarı'nın tam karşısında yer almaktadır.

Kayseri'ye Hava Yolu ile teşrif edecek misafirlerimiz, uçuş ve Kayseri'ye varış saatlerini bildirmeleri halinde, hava alanından alınıp konaklayacakları otele transferleri tarafımızdan sağlanacaktır.

Toplantı 13 Mayıs 2016 tarihinde icra edilecektir. 14 Mayıs Programında ise gezi programı mevcuttur. Gezi'de kısa bir şehir turunun ardından Kapadokya Gezisi planlanmaktadır. Geziye katılacak konuklarımızın otel girişinde Ünip Kayıt Masasına geziye katılacaklarını bildirmeleri gerekmektedir.Bu gezinin organizasyonu açısından önem taşımaktadır.