ÜNİP | 2015-2016 Başvuru ve Kontenjan

Başvuru ve Kontenjan 2015-2016 Başvuru ve Kontenjan

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ dosyasını bilgisayarınıza indirmek için lütfen tıklayınız.

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİNİN DOSYASI İçİN LüTFEN TIKLAYINIZ. (• ÜNİP kapsamında başvuracak olan adaylar bu kılavuzda Türk vatandaşı olan adaylar için ilan edilen doktora ve tezli yüksek lisans programlarına başvurabilir. Programlara başvurabilmek için Türk vatandaşı adaylardan aranan asgari şartın sağlanması gerekir. ÜNİP programından yararlanmak isteyen adaylar dilekçelerini ve gerekli belgeleri kendi üniversitelerine vereceklerdir. İlgili rektörlüklerce Üniversitemize gönderilen başvurulara KTÜ Rektörlüğü üzerinden cevap verilecektir. Enstitümüzde ÜNİP kontenjanı ilan edilmeyip, her dönem öncesinde yapılan başvurular ilgili anabilim dalının görüşü doğrultusunda değerlendirilmektedir. 2015-2016 güz dönemi için başvuruların 26 Haziran 2015 tarihine kadar Enstitümüze ulaşması gerekmektedir. Bu tarihten sonra Enstitümüze ulaşan başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.)

Kafkas Üniversitesi dosyasını bilgisayarınıza indirmek için lütfen tıklayınız.